Houtlab deel 4

Collega’s Audrey Kwee en Job Kuijpers leiden je rond door ons nieuwe Houtlab in aanbouw.

Houtlab deel 2

Zoals je weet vordert de bouw snel als je in hout bouwt. In deze video zie je hoe het pand vorm krijgt.

HoutWerk deel 7

Campus Werkspoor is het afgelopen jaar uitgebreid met een bijzonder en eigentijds gebouw: HoutWerk. In deze video leggen we uit hoe de duurzaamheidsscore van 8,5 is behaald.

HoutWerk: oplevering

Op 16 september 2021 werd HoutWerk op Campus Werkspoor in Utrecht feestelijk geopend! In de video vertellen Bob Jansen en Maarten Bakker hoe het gebouw tot stand is gekomen én vertelt Mascha Tamarinof hoe gaaf het is om dit houten, circulair gebouw als werkplek te hebben: “Het is echt een genot om hier te werken!”

De Bedrijfshuisvesting JAJO

Behind the scenes bij Woody Building Concepts! HR Adviseur Angélica Neelen geeft je een virtuele toer door ons bedrijf (inclusief keuken en CrossFit ?).

Enne, wil je meteen solliciteren? Kijk dan bij onze vacatures!

Woody Building Concepts is samen met zusterbedrijven HercutonRemco RuimtebouwPvvtServicebouwPlusRemco International en Ocmer onderdeel van JAJO.

HoutWerk deel 5: Voortgang

De voortgang van HoutWerk deel 5, gewoon kijken en genieten!

HoutWerk deel 3: Het ontwerp komt tot leven!

Architecten Martijn Glas en Carl Warmerdam bezochten de bouwplaats van HoutWerk. Daar is de montage van het CLT inmiddels in volle gang. Een video over 1e schetsen, functionaliteit en de aaibaarheid van hout.

HoutWerk deel 1: Start van de bouw

Campus Werkspoor in Utrecht wordt uitgebreid met HoutWerk, een modern en eigentijds gebouw, volledig opgebouwd uit hout. Woody Building Concepts neemt de bouw voor haar rekening in opdracht van ontwikkelaar Lingotto. Op donderdag 10 september 2020 vond de officiële start van de bouw plaats. Die werd feestelijk gevierd met het planten van enkele symbolische bomen in de toekomstige tuin.